Ljung säkrade J-Södras andra raka seger

Daniel Ljung gjorde matchens enda mål när Jönköpings Södra bortabesegrade Utsiktens BK under söndagen. Trepoängaren var J-Södras andra raka.

Utsiktens BK – Jönköpings Södra: 0–1
Jönköpings Södra har hittat formen under den senare delen av säsongen. Inför söndagens bortamöte med Utsikten hade man två kryss och en seger, och efter 90 minuters fotboll i Göteborg kan man lägga en till trepoängare till samlingen. Daniel Ljung prickade in matchens enda mål på Bravida Arena i den 82:a minuten då han löpte smart in i straffområdet, tog med sig bollen förbi Mikica Gjorgievski i hemmakassen och lade in 1–0 ur snäv vinkel.

Östers IF – Dalkurd FF: 2–0
Öster repade sig snabbt efter derbyförlusten mot J-Södra i den förra omgången. Under söndagen kom tre tunga poäng hemma mot Dalkurd, vilket gör att smålänningarna tar över tredjeplatsen i tabellen från IK Brage, som spelar sin match i omgång 23 på tisdag. På Visma Arena var det Marc Rochester som slog in 1–0 i slutet av den första halvleken, och Jesper Westermark som utökade till 2–0 med en stark nick i mitten av den andra halvleken.