Lidberg bakom efterlängtad BP-seger

IF Brommapojkarna bortabesegrade Västerås SK under måndagskvällen. Isac Lidberg blev matchhjälte för gästerna med en assist och ett mål i 2–1-segern.

IF Brommapojkarna tog sin första seger under nye huvudtränaren Kjell Jonevret då man vann på Solid Park Arena under måndagskvällen.

Alexander Nilsson skickade in ledningsmålet borta mot Västerås SK redan i den sjunde minuten, framspelad av isac Lidberg från högerkanten.

Knappt tio minuter senare var VSK ikapp. Brian Span visade upp sin förmåga att göra spektakulära mål då han tryckte upp bollen vid närmsta krysset ur väldigt snäv vinkel.

Men BP startade även den andra halvleken bra och fick utdelning i den 49:e minuten då Lidberg kunde stöta in 2–1 från nära håll efter Billy Nordströms vänsterinlägg.

VSK pressade på för ett kvitteringsmål men trots att man var framme och nosade i straffområdet flera gånger kunde BP hålla undan och ta första segern sedan juli.