Nyheter

Chevron
Landskrona värvar Frithzell

Landskrona värvar Frithzell

Melvin Frithzell är tillbaka i Superettan. Den här gången har han skrivit på för Landskrona BoIS, som även meddelar att Bahrudin Atajic lämnar klubben.
– Melvin är en spelare jag haft ögonen på under en längre tid och det känns väldigt kul att äntligen få chansen att jobba med honom, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Landskrona BoIS ändrar om i truppen inför hösten. I de offensiva leden har Bahrudin Atajic lämnat, samtidigt som Melvin Frithzell ansluter från danska FC Helsingör.

– Melvin är en spelare jag haft ögonen på under en längre tid och det känns väldigt kul att äntligen få chansen att jobba med honom, säger huvudtränaren Agim Sopi till Landskronas webbsida.

Den 21-årige anfallaren Frithzell gjorde ifjol 10 mål på 24 matcher för IFK Värnamo men lämnade i vintras för danska FC Helsingör. Nu ser han fram emot att återvända till svensk fotboll.

– BoIS är en klassisk klubb med en duktig tränare som jag dessutom haft kontakt med i flera år. Jag är oerhört spelsugen och ser fram emot spela framför BoIS-fansen på IP.

Melvin Frithzells kontrakt med Landskrona BoIS sträcker sig säsongen ut.

Nyheter