Landskrona spelade ut mot Värnamo

Landskrona BoIS tog sin andra seger för säsongen efter en klar 2-0-vinst hemma mot IFK Värnamo.

IFK Värnamo hade förvisso ett jätteläge att ta ledningen borta mot Landskrona BoIS när Johan Andersson fick skottläge från nära håll efter en hörna, men Viktor Noring kunde komma ned och benparera avslutet.

BoIS vänsterytter Edafe Egbadi var inblandad i mycket i den första halvleken, främst som framspelare. I den 27:e minuten dribblade han bort sin försvarare och passade Karim Sadat i straffområdet, men anfallaren prickade stolpen med sitt direktavslut.

Dennis Olofsson tryckte dock in 1-0-målet för hemmalaget kort därefter på pass från Granit Stagova. 2-0 kom bara sex minuter senare då Egbedi drev upp ett anfall längs vänsterkanten och hittade Adil Nalic med en perfekt passning; mittfältaren slog till direkt och lade in bollen i bortre hörnet.

Landskrona växte ytterligare i den andra halvleken och kunde ofta kontrollera händelserna med bollen inom laget. I den 55:e minuten var man nära att utöka ledningen, men Philip Anderssons nick efter hörna räddades på mållinjen.

Värnamo kom till ett par farliga lägen när man tryckte framåt i slutet av matchen, bland annat när Max Olsson direktavslutade från nära håll, men den gången räddade Noring återigen och den hållna nollan är ett faktu