Nyheter

Chevron
Ladan förlänger med Degerfors: ”Kan ta ytterligare ett steg”

Ladan förlänger med Degerfors: ”Kan ta ytterligare ett steg”

Nikola Ladan har skrivit på en kontraktsförlängning med Degerfors IF. 25-åringen stannar nu på Stora Valla även över 2019.
– Jag känner att jag kan ta ytterligare ett steg i min utveckling med hjälp av den här miljön, säger mittfältaren.

Nikola Ladan kom till Degerfors IF inför säsongen 2017 på ett tvåårskontrakt. Han följde upp starter i samtliga 30 matcher första året med 21 framträdanden under den gångna säsongen. Nu står det klart att det blir ett år till på Stora Valla för mittfältaren, som skrivit på en kontraktsförlängning.

– För mig handlar det just om det förtroende som jag har fått under de senaste två åren av ledningen, från Patrik Werner till tränarteamet och spelarna, säger Ladan till Degerfors webbsida.

– Det förtroendet har gjort att jag har utvecklat mig som spelare otroligt mycket och jag tror och känner att jag kan ta ytterligare ett steg i min utveckling med hjälp av den här miljön och de här personerna runt omkring mig. Det är just det som har gjort att jag anser att Degerfors IF är det bästa alternativet för mig, säger Ladan.

Sportchefen Patrik Werner är glad över att Ladan gått med på en kontraktsförlängning.

– Det är jättekul att Ladan har valt att vara kvar. Han har varit väldigt bra under de säsonger han varit i Degerfors och Nikola har fått en roll som passar honom, han är även viktig i gruppen med sina ledaregenskaper, så det är väldigt positivt att han är kvar under ett år till, säger Werner.

Foto: bildbyrån 

Nyheter