Kryss i toppmötet mellan Akropolis och Sundsvall

Akropolis IF och GIF Sundsvall spelade 1–1 på Grimsta IP, samtidigt som Halmstads BK tog en 2–0-seger hemma mot Östers IF.

Akropolis IF – GIF Sundsvall: 1–1
Akropolis IF har efter en fin första tredjedel av Superettan-säsongen häng på topplaceringarna i tabellen. Under tisdagskvällen tog man emot ett av få lag som låg före i serien: GIF Sundsvall. Gästerna tog ledningen. strax innan halvtid då Tobias Eriksson stötte in Oliver Bergs missriktade skott. I den andra halvleken klev Christian Rubio Sivodedov fram med ett nickmål och säkrade därmed ett 1–1-resultat på Grimsta.

Halmstads BK – Östers IF: 2–0
Halmstads BK fick 0–0 hemma mot GAIS i den senaste omgången, men tog tre poäng när ny hemmamatch väntade några dagar senare. Sadat Karim tog emot bollen, vände upp och sköt in 1–0 mot Östers IF i den 25:e minuten. Med 20 minuter kvar dubblade HBK sin ledning då Edvin Kurtulus på egen hand skapade sig ett läge utanför straffområdet och tryckte in 2–0 lågt till vänster.