Nyheter

Chevron
Kryss i Östersund

Kryss i Östersund

Efter två mål var delar Östersunds FK och Västerås SK på poängen i Superettanomgångens första match. Senare på eftermiddagen tog Landskrona BoIS sin andra raka seger.

Östersunds FK – Västerås SK 2-2
VSK:s Viktor Granath fortsätter visa fin form och var också den som gjorde matchens första mål. I den 26:e minuten satte han gästernas ledningsmål och blev måslkytt för fjärde matchen i rad. Ledningen höll sig dock inte länge, utan Malcolm Stolt kvitterade sju minuter senare.

I den andra halvleken satte Olle Edlund sitt första mål för säsongen när VSK återtog ledningen efter en timma. Men två lag som jagar segrar för att närma sig säker mark skulle till slut dela på poängen. Med sitt andra mål i matchen (och fjärde på tre matcher) kvitterade Malcolm Stolt och fastställde slutresultatet.

Örgryte IS – Landskrona BoIS 0-1
ÖIS har gått starkt på slutet och hade åtta raka utan förlust inför hemmamötet med BoIS. För gästerna verkar den tuffa perioden ha vänt. Segern mot Trelleborg förra veckan var den första efter sju raka utan seger. Mötet på Gamla Ullevi var jämnt och såg ut att sluta mållöst. Men med ett par minuter till full tid fick de tillresta BoIS-supportrarna jubla. Filip Ottosson mötte en hörvariant på ett tillslag och via en hemmaförsvarare styrdes bollen i nät. Målet blev matchens enda och Landskrona tar med sig tre poäng hem till Skåne.

FOTO: Bildbyrån

Nyheter