Nyheter

Chevron
Krasniqi skriver nytt kontrakt med Norrby

Krasniqi skriver nytt kontrakt med Norrby

Mergim Krasniqi har sedan tillhört Norrby IF sedan 2008 och varit klubbens förstaval sedan 2011. Nu har han skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2020.

Den 26-årige burväktaren var en viktig del i Norrbys säkrande av Superettan-kontraktet och kommer fortsätta stå mellan stolparna de kommande säsongerna.

– Jag tycker att vi har något spännande på gång och jag vill fortsätta vara med på den här resan, säger han till klubbens hemsida.

Det ska ha funnits intresse för Mergim Krasniqi från andra klubbar, men han är glad att fortsätta i Boråsklubben.

– Det fanns intresse från annat håll. Men jag har hela tiden sagt att Norrby IF är mitt förstaval om inget bra allsvenskt erbjudande dyker upp. Norrby är min moderförening och det känns fantastiskt kul att representera dem på elitnivå, säger han

Efter att ha klarat kontraktet i sista omgången förbereder sig klubben nu för sin tredje raka säsong i Superettan. Mohammed Ali Khan kommer ta över som huvudtränare, anfallaren Marcus Översjö sadlar om till tränare och Krasniqi är nöjd med hur läget ser ut. 

– Det känns intressant. Det är första gången på ett tag som det händer ganska mycket gällande lagbygget. Många kända namn har lämnat, men sådan är fotbollen. Jag ser med spänning fram emot nästa säsong och är helt övertygad om att Kryssman och MAK kommer att ställa ett riktigt bra lag på planen när serien drar igång, säger han till klubbens hemsida.

FOTO: Bildbyrån

Nyheter