Krasnici frälste Norrby mot Landskrona

Alen Krasnicis sena mål innebar 1-0-seger för Norrby IF hemma mot Landskrona BoIS under söndagseftermiddagen. Samtidigt spelade Varbergs BoIS och GAIS 2-2 i en svängig match på Påskbergsvallen.

Norrby IF är på väg att avsluta vårsäsongen starkt då man under söndagen tog sin tredje seger på sina fyra senaste matcher. Hemma mot Landskrona BoIS blev Alen Krasnici sen matchhjälte då han slog in Nino Osmanagics vänsterinlägg på volley i den 87:e minuten.

Det var det första målet i matchen, men det hade sånär kunnat bli fler under slutminuterna då Mergim Krasniqi i Norrby-målet tvingades till en avgörande fotparad på Sadat Karims vassa avslut i straffområdet.

Alexander Tkacz var sedan ytterst nära att få in ett kvitteringsmål för Bois, men långskottet i den 92:a minuten tog i kryssribban och gick ut.

På Påskbergsvallen hade GAIS de flesta av chanserna borta mot Varbergs BoIS, och efter en mållös första halvlek där Andreas Östling bland annat prickat ribban från nära håll tog man även ledningen efter halvtidspausen.

Edin Hamidovic tog med sig Jonas Lindbergs väl avvägda djupledsboll på bröstet och tryckte in 1-0 till Grönsvart, för dagen i helvitt, i den 66:e minuten.

Direkt efteråt kvitterade Varberg. Albert Ejupi högg på en lös boll i offensivt straffområde och lade enkelt in 1-1 från nära håll. GAIS återgot dock ledningen då inhopparen Jesper Westermark nätade för femte matchen i rad med ett lågt avslut efter ett inspel från högerkanten.

Varberg skulle dock få med sig en poäng från dagens match, och det var unge Teddy Bergqvist som ordnade 2-2-målet då hans avslut i den 81:a minuten styrde på en bortaförsvarare och ställde Damir Mehic i GAIS-kassen.