Nyheter

Chevron
Kouakou: ”Det var en fantastisk säsong”

Kouakou: ”Det var en fantastisk säsong”

Christian Kouakou och IK Brage var nära att nå Allsvenskan efter en stark säsong ifjol.
– Det är nu i efterhand som man känner att det var en fin säsong, säger anfallaren Kouakou.

IK Brage föll i kvalet till Allsvenskan efter en 2–0-förlust hemma mot Kalmar FF och 2–2 på bortaplan i kvalspelet. Christian Kouakou gjorde ett av målen i krysset på Guldfågeln Arena, och hade dessförinnan satt 15 ligamål i Superettan 2019.

– Det var, nu i efterhand, en väldigt fin säsong. Under säsongen är man inne i en bubbla och hinner inte fokusera så mycket på våd man har gjort, då man hela tiden måste tänka på nästa match. Det är nu i efterhand som man känner att det var en fin säsong, säger Kouakou till fotbollskanalen.se.

– Det började under vintern och våren med lite småskador och sådär, men sedan var jag i form när jag kom tillbaka och fick hjälp av en personlig tränare som kunde göra mig lite bättre. Det var alltifrån det här med kost till rehabilitering av skador. Det blev ett fint år och jag höll året ut. Det var en fantastisk säsong och man ska tacka tränarteamet som fick ut det mesta av laget och av mig personligen. Allt klaffade förra året och jag hoppas nu bara att det ska fortsätta, säger Kouakou.

Läs hela artikeln här.

Foto: bildbyrån

Nyheter