Kojic sena kvittering räddade poäng för AFC

Degerfors hade vänt 0-1 till 2-1 och gick mot segern på Stora Valla – då slog Adnan Kojic till och kvitterade för toppjagande AFC med bara minuten kvar av ordinarie tid.

Det var en svängig match på Stora Valla i Degerfors där hemmalaget och gästande AFC Eskilstuna hade många chanser – och gjorde två mål i var.

Bajram Ajeti inledde målskyttet från straffpunkten för AFC men i den andra halvleken vände Degerfors på skutan.

Kvitteringen kom på distansskott från Kevin Wright och några minuter senare nickade Marcus De Bruin in ledningsmålet efter en hörna.

Det såg sedan ut att bli en vinst för Degerfors men toppjagande AFC hade mer att ge. Efter ett fint anfall kvitterade Adnan Kojic – och bara minuten senare var gästerna mycket nära att lyckas fullborda en vändning.

Slutresultatet blev dock 2-2 och inget av lagen lämnade planen helt nöjda.