Nyheter

Chevron
Klubbikonen Fendrich klar för ny säsong i J-Södra

Klubbikonen Fendrich klar för ny säsong i J-Södra

Fredric Fendrich blir Jönköpings Södra trogen även nästa säsong. Mittfältaren har kritat på en kontraktsförlängning.
– Det finns en revanschlusta som man vill ta med sig in i säsongen 2019, säger han.

Efter 377 tävlingsmatcher i Jönköping Södras tröja står det nu klart att det blir minst en säsong till på Stadsparksvallen för Fredric Fendrich. Mittfältaren och klubben har kommit överens om en kontraktsförlängning.

– Jag är oerhört stolt att få representera Jönköpings Södra IF och det finns en revanschlusta som man vill ta med sig in i säsongen 2019. Jag ser fram emot att starta upp min 16:e försäsong, säger Fendrich till klubbens webbsida.

Under den gångna säsongen gjorde 30-årige Fendrich 22 matcher för J-Södra när laget i sista omgången säkrade kontraktet i Superettan efter att ha åkt ur Allsvenskan året innan.

– Fredrics erfarenhet gör honom inte bara till en viktig spelare i a-truppen, utan också till en betydelsefull ambassadör för hela föreningen. Hans personliga egenskaper är en tillgång i vår framtida utveckling av föreningen, säger sportchefen Andreas Jankevics.

Fredric Fendrichs nya kontrakt med Jönköpings Södra sträcker sig till och med säsongen 2019, med option på ytterligare ett år.

Foto: bildbyrån

Nyheter