Nyheter

Chevron
Kinoshita: ”Vi är offensiva som ett lag”

Kinoshita: ”Vi är offensiva som ett lag”

Halmstads BK går in i måndagens bortamatch mot IK Brage med tio raka matcher utan förlust. Anfallaren Kosuke Kinoshita är glad över lagets välfungerande offensiv.
– Vi har ett bra passningsspel där alla jobbar för varandra. Alla spelare får sina målchanser, säger han.

Efter 2-1-segrar mot både Helsingborgs IF och AFC Eskilstuna förra veckan parkerar Halmstads BK på andra plats i Superettan, tre poäng bakom Hallandskollegan Falkenbergs FF.

På måndag väntar bortamatch för HBK då man reser till Domnarvsvallen i Borlänge för möte med IK Brage, som även de har två raka segrar i ryggen.

En av nycklarna för Halmstad sista tiden har varit att många olika spelare levererat framåt. Anfallaren Kosuke Kinoshita har satt fem av lagets tolv senaste mål, men övriga målskyttet har varit utspritt på sju olika spelare.

– Vi är offensiva som ett lag. Det är inte bara en spelare som kan göra mål. Vi har ett bra passningsspel där alla jobbar för varandra. Alla spelare får sina målchanser, säger Kinoshita till Brages webbsida inför mötet mellan lagen.

HBK kommer till matchen med tio raka utan förlust och självförtroendet är förstås på topp.

– Det är starkt att vi inte förlorat på så många matcher. Vi har varit bra som lag där alla jobbar hårt. Vi har ett stort självförtroende och det är bara att fortsatta på den inslagna vägen, konstaterar Kinoshita.

Mötet mellan IK Brage och Halmstads BK spelas på Domnarvsvallen på måndag med avspark 19.00.

Nyheter