Nyheter

Chevron
”Känner inte att det finns några begränsningar för oss”

”Känner inte att det finns några begränsningar för oss”

Degerfors IF:s skytteligaledare Sargon Abraham tror att laget kan behålla den fina form som gör att man har kontakt med toppskiktet av tabellen.
– Vi har ett bra lag så jag känner inte att det finns några begränsningar för oss just nu, säger han.

Sargon Abrahams första säsong på elitnivå förra året blev en riktig succé. Efter att ha anslutit från Skövde AIK gjorde han tolv mål och sex assist i Superettan 2017. I år går det ännu bättre individuellt då 27-åringen efter elva omgångar toppar skytteligan på nio gjorda mål, varav flera varit imponerande distansskott.

– Det har känts bra, jag har gjort många mål och jag leder skytteligan och det är klart att det är roligt men jag har fått bra hjälp av mina lagkamrater, säger Abraham till Degerfors webbsida.

– Vi har ett bra lag så jag känner inte att det finns några begränsningar för oss just nu.

Efter en stabil säsong i fjol där man slutade åtta i tabellen utan att egentligen ha varken utmanat i toppen eller tvingats kämpa i botten är man i år bättre med i toppskiktet efter en dryg tredjedel av säsongen.

I nästa omgång väntar bortamatch mot tabellfyran Helsingborgs IF, men trots det tuffa motståndet reser Degerfors till Skåne med bara seger i sikte.

– Jag tar en match i taget och vi går in till varje match för att vinna och ta tre poäng, oavsett om det är Helsingborg borta eller vad det än är så går vi för seger. Vi tar en match i taget så får vi se hur långt det räcker helt enkelt, säger Sargon Abraham.

Nyheter