Nyheter

Chevron
Jacobsson: ”Det är bara att jobba på”

Jacobsson: ”Det är bara att jobba på”

Ett formsvagt Degerfors IF gästar ett Trelleborgs FF på uppåtgående i den kommande Superettan-omgången.
– Att tillsammans jobba framåt är den enda vägen, säger Degerfors-tränaren Stefan Jacobsson om läget i laget.

Kommande motståndarna Degerfors IF och Trelleborgs FF har haft motsatta säsongsutvecklingar. För TFF:s del kom första segern för i år i den femte omgången, men efter bland annat två segrar och ett kryss på de tre senaste matcherna har man klättrat till en sjundeplats i tabellen.

Degerfors har lika många poäng som Trelleborg, men ligger åtta med ett måls sämre målskillnad. DIF inledde säsongen starkt men har nu tre raka förluster inför mötet på Vångavallen.

– Ja, vi har haft en tung period där resultaten inte gått med oss på något sätt och kanske har haft lite mindre bra prestationer än vad vi hade hoppats på och då förlorar man fotbollsmatcher i Superettan. Men det är bara att fortsätta att jobba på, säger tränaren Stefan Jacobsson och fortsätter:

– Vi jobbar på träningarna utifrån den idén som vi har och vi filar på detaljer och analyserar fram vad det är som är vårt så kallade fel. Det är den enda vägen, att tillsammans jobba framåt och ta lärdom av eventuella saker som man kanske borde ha gjort bättre.

Läs hela artikeln på Degerfors webbsida.

Matchen mellan Trelleborgs FF och Degerfors IF spelas på Vångavallen på lördag 8 juni med avspark kl. 16.00.

Foto: bildbyrån

Nyheter