Nyheter

Chevron
Hindrikes förlänger med Brage

Hindrikes förlänger med Brage

IK Brages omskolade vänsterback Pontus Hindrikes har förlängt sitt kontrakt med klubben till och med säsongen 2021.
– Inspirerande att få fortsätta vara en del av klubben framöver, kommenterar 28-åringen.

Pontus Hindrikes är inne på sin andra vända i IK Brage – en sejour som han och klubben är måna om att fortsätta in på 20-talet. Med ett år kvar på kontraktet meddelade Borlänge-laget under tisdagen att ett nytt treårsavtal är påskrivet.

– Det känns väldigt bra. Efter hur förra året såg ut och hur det känns inför kommande säsong så är det inspirerande att få fortsätta vara en del av klubben framöver, säger Hindrikes till Brages webbsida.

Hindrikes slog igenom på Domnarvsvallen säsongen 2009 och gjorde sedan tre säsonger i Kvarnsvedens IK innan han återvände till IKB 2015. De senaste åren har han utmärkt sig som vänsterback efter att tidigare varit van vid offensivare positioner.

– Jag vill fortsätta utvecklas som person och fotbollsspelare i Brage, och även bidra till att klubben tar sig framåt och uppåt.

– Känslorna för IKB har alltid funnits där, jag är ju född och uppväxt i Dalarna. Morfar har spelat här under en period och det var ju alltid ett mål som liten att få spela i Brage och även representera samma klubb som han gjorde, säger Pontus Hindrikes.

Foto: bildbyrån