Nyheter

Chevron
Hellquist stannar i BP: ”Revanschsugen”

Hellquist stannar i BP: ”Revanschsugen”

Philip Hellquists kontrakt med IF Brommapojkarna gick ut efter den gångna säsongen. Nu har han skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.
– Jag känner mig både revanschsugen och jäkligt taggad på vad vi kan åstadkomma i år, säger Hellquist.

Mittfältaren Philip Hellquist anslöt till IF Brommapojkarna i somras, och trots en individuellt succéartad höst lyckades laget inte hänga kvar i Allsvenskan utan föll i kvalet mot AFC Eskilstuna. 

När man nu börjar om i Superettan vill Hellquist, vars tidigare kontrakt gick ut nu i vinter, vara med och skjuta laget till framgång igen efter att ha signerat ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag trivs bra i BP och jag känner mig både revanschsugen och jäkligt taggad på vad vi kan åstadkomma i år, säger Hellquist till ifbp.se.

Managern Roberth Björknesjö är glad över att kunna arbeta vidare med den 27-årige mittfältaren, som visade upp en näsa för mål under andra halvan av 2018.

– Vi hittade en roll under hösten där Philip gjorde fem mål och två assist på de tio matcher jag hade honom i då. Det känns riktigt bra att Philip blir kvar hos oss, kommenterar Björknesjö.

Foto: bildbyrån