Nyheter

Chevron
Haynes: ”Det vi gjort 2020 var inte förgäves”

Haynes: ”Det vi gjort 2020 var inte förgäves”

Trelleborgs FF kvalade sig kvar i Superettan i december, men huvudtränaren Kristian Haynes tar med sig positiva bitar in i 2021.
– Allt var inte heller svagt, vi slutade sexa i tabellen sett till insläppta mål, konstaterar han.

Under måndagen startade Trelleborgs FF försäsongsträningen inför säsongen 2021. Trots att laget fick kvala sig kvar i Superettan var huvudtränaren Kristian Haynes bland annat nöjd med att laget fick ned antalet insläppta mål 2020, även om han vet vad som behöver förbättras till i år.

– Vi har identifierat de saker i vårt spel som vi måste highlighta mer. Allt var inte heller svagt, vi slutade sexa i tabellen sett till insläppta mål, men vi hade problem att göra mål. En av de saker som vi ville förändra 2020 var just att få ner antalet insläppta mål, men vi missade att göra fler mål framåt.

– Man ska också veta att det tar tid. Det vi gjort 2020 är inte förgäves, utan det vi arbetade med då har vi med oss nu. Vi behöver också komplettera med det vi har haft avsaknad av, utan att gå in på namn, men vi behöver komplettera med spelare för att få en slagkraftigare offensiv. Det jobbar vi på nu, konstaterar Kristian Haynes.

Läs mer på trelleborgsff.se.

Foto: bildbyrån

Nyheter