Nyheter

Chevron
Halmstad och Öster topptippade av media

Halmstad och Öster topptippade av media

När upptaktsträffen för Superettan genomfördes så står det klart att Halmstads BK och Östers IF står som favoriter i Superettan 2022. I alla fall enligt media.

Superettan är som alltid svårtippad. Serien är jämn och inte sällan skiljer det ganska få poäng mellan toppen och botten i tabellen. När media som bevakar Superettan får lämna sitt tips så tippas Halmstads BK och Östers IF ta direktplatserna till Allsvenskan 2023.

– Förra säsongen hade mediatipset tre rätt i tabellen och året innan två rätt, säger Discoverys Ramin Nouri i discovery+, för att understryka hur svårtippad Superettan är.

IMG_3479-2048x1153

Örebro SK tippas ta kvalplatsen till nästa års Allsvenskan medan den tredje klubben som lämnade högstaligan inför det här året, Östersunds FK, tippas i botten.

Nykomlingarna Skövde AIK och Utsiktens BK tippas åka ut medan ytterligare en nykomling, Dalkurd FF, tippas få kvala för att klara sig kvar i Superettan 2022.

Förutom medias tips av Superettan så intervjuade Discoverys programledare Ramin Nouri och experterna Pär Hansson och Nordin Gerzic samtliga huvudtränare i klubbarna i Superettan för att ta pulsen inför den stundande premiären.

Se hela sändningen i efterhand på discovery+

Nyheter