Nyheter

Chevron
GAIS värvar Bohm från Häcken

GAIS värvar Bohm från Häcken

GAIS förstärker offensiven inför återstarten. Yttern Karl Bohm värvas från BK Häcken.
– Jag har haft bra koll på honom i flera år, säger tränaren Bosko Orovic.

GAIS fortsätter att värva spelare som Bosko Orovic känner sedan tiden i Utsiktens BK. Näste man in är 22-årige yttern Karl Bohm, som tagit omvägen via ett halvår i BK Häcken – precis som Alexander Angelin, som även han anslutit till GAIS i sommar.

– Det här är en bollskicklig och snabb spelare som kan användas i kantpositioner både som forward och mittfältare och han kan spela både till höger och vänster, säger Orovic om värvningen till GAIS webbsida.

– Jag har haft bra koll på honom i flera år men känner honom såklart bäst ifrån tiden i Utsikten där han gjorde en väldigt fin säsong 2017 och spelade till sig en chans i Allsvenskan, säger Orovic.

Bohm debuterade på seniornivå i IFK Göteborg och känner till Göteborgsfotbollen väl. Nu ser han fram emot att fortsätta karriären i Grönsvart.

– Det här känns jättebra för min del också. Det kändes som att steget över till GAIS var helt rätt för mig att göra just nu och jag ser fram emot det som ligger framför oss i laget och klubben, säger Bohm i en intervju med gais.se.

Karl Bohms kontrakt med GAIS sträcker sig till och med säsongen 2020.

Nyheter