GAIS tappade poäng efter självmål

GAIS tog ledningen borta mot Norrby IF, men bjöd hemmalaget på en kvittering till 1-1, som även blev slutresultatet, med ett självmål.

Nyförvärvet Kalle Bohm var nära att ge gästande GAIS ledningen på Borås Arena i söndagens sena match mot Norrby IF i Superettan, men ytterns fräna distansskott i den andra matchminuten strök ribban och gick över.

Bara minuten senare fick Bohm ett fritt nickläge framför mål, men den gången smet avslutet strax utanför vänstra stolpen.

Men GAIS skulle ta ledningen tidigt i matchen, och det var Edin Hamidovic som nätade med ett akrobatiskt avslut efter att bollen nått honom i fritt läge framför mål efter ett långt inkast.

August Wängberg hade sedan oturen att slå in en boll i eget mål för Göteborgslaget. När han skulle passa hem till målvakten Damir Mehic kom bollen lite för snett, och Mehic hann inte rädda den innan den försmädligt rullade in i mål i den 33:e minuten.

GAIS fortsatte att trycka på och Hamidovic var nära att bli tvåmålsskytt i den andra halvleken, men hans volleyavslut efter en smart tagen frispark gick rakt på Mergim Krasniqi i Norrby-målet, som inte släppte någon retur.

Efter det blev avslutsförsöken för båda lagen mer spekulativa, och matchen slutade till sist 1-1.