Nyheter

Chevron
GAIS säljer Ibrahim till norska mästarna

GAIS säljer Ibrahim till norska mästarna

Haruna Ibrahim gjorde fem mål för GAIS i Ettan Södra förra säsongen. Nu säljs 19-åringen till Molde FK, regerande mästare i norska Eliteserien.
– Vi tackar Harun för hans fantastiska insatser i GAIS och ser fram emot att se vad han ska åstadkomma i framtiden, säger klubbchefen Magnus Sköldmark.

GAIS är tillbaka i Superettan efter en ettårig sejour i Ettan Södra. Man får dock inte med sig mittfältaren Harun Ibrahim, som ifjol bland annat gjorde tre straffmål på vägen till seriesegern. Den 19-årige mittfältaren, som fyller 20 på söndag, säljs till norska mästarna Molde FK. Det meddelade GAIS under onsdagen.

– Jag vill först och främst tacka alla i och runtom GAIS för två oerhört lärorika år! Jag är oerhört hedrad över att ha fått representera en så fin klubb. GAIS tog emot en oprövad 17-åring med stora drömmar och lämnar ifrån sig en mer utbildad och ännu mer driven fotbollspelare. Detta är jag evigt tacksam för. Jag vill också tacka alla underbara supportrar för det fantastiska stödet i både med och motgång, säger Ibrahim.

Läs mer på gais.se.

Foto: Bildbyrån

Nyheter