GAIS och Gefle höll nollan mot varandra

GAIS och Gefle IF tog en poäng var mot varandra när mötet på Gamla Ullevi slutade 0-0.

Mötet mellan GAIS och Gefle IF var först ut i den femte omgången av Superettan. Fredagskvällens underhållning på Gamla Ullevi bjöd dock inte på några mål, utan slutresultatet skrevs till 0-0.

Junes Barny hade ett av de tidigaste lägena matchen, men hans låga skott räddades av August Strömberg i gästernas målbur i den sjunde minuten.

Åt andra hållet bröt sig Piotr Johansson in i offensivt straffområde, men när han skaffat sig matchens bästa målläge kunde Damir Mehic rädda med en vig fotparad.

Jonas Lindberg testade ett okonventionellt avslut i mitten av den första halvleken, men när han liggandes vid straffpunkten skyfflade iväg ett skott med högern smet bollen utanför bortre stolpen.

Nyss inbytte Jesper Westermark hade GAIS kanske bästa läge i matchen, men när han högg på ett lågt vänsterinspel flög bollen över ribban.

Jonas Lantto och Christian Ljungberg testade från distans för Gefle sent i matchen, men de försöken ven utnaför vardera stolpe. 0-0-resultatet innebär att det fortfarande skiljer en poäng mellan lagen i den fortfarande unga tba