Nyheter

Chevron
GAIS lånar in Rosenqvist från Elfsborg

GAIS lånar in Rosenqvist från Elfsborg

Mittfältaren Rasmus Rosenqvist spelar nästa säsong i GAIS på lån från IF Elfsborg.
– Rasmus har varit på Gaisgården och provtränat för att vi skulle känna lite på varandra och det slog väldigt bra ut, kommenterar GAIS-tränaren Bosko Orovic.

Det blev ont om speltid för unge mittfältaren Rasmus Rosenqvist förra året. På lån i Helsingborgs IF blev det fem matcher under våren, och när han väl återvände till huvudklubben IF Elfsborg blev han helt utan seniorspeltid under hösten.

Nu är det klart att mittfältaren provar lyckan på lån i GAIS under den kommande säsongen. 

– Rasmus har varit på Gaisgården och provtränat för att vi skulle känna lite på varandra och det slog väldigt bra ut, säger huvudtränaren Bosko Orovic om nyförvärvet till gais.se.

GAIS har tappat ett helt koppel av spelare i vinter men har även redan värvat centrala mittfältaren Predrag Randelovic från IFK Värnamo. Orovic är nöjd över att kunna lägga ytterligare en innermitt till truppbygget 2019.

– Rasmus är en central mittfältare med stor potential och som är otroligt motiverad att ta nästa steg. Kan vi hjälpa honom att göra det så har han kapacitet att bli en av supportrarnas favoritspelare, säger Bosko Orovic.

Foto: bildbyrån

Nyheter