GAIS knep en pinne borta mot Brage

GAIS reser hem med en poäng från fredagskvällens bortamöte med IK Brage.

Marko Johansson visade upp sig från sin bästa sida i GAIS-målet då han hjälpte laget till 1–1 borta mot IK Brage.

Den unge målvakten fick förvisso kapitulera efter att Jonathan Morsay tunlat sin försvarare och skruvat in 1–0 för Brage i slutet av den första halvleken, men bara några minuter senare var gästerna ikapp då Netinhos långskott letade sig hela vägen in i nät fram till 1–1.

Johansson klev sedan fram med två viktiga räddningar när Christian Kouakou först försökte lobba i friläge, och sedan avslutade ur snäv vinkel från nära håll – båda gångerna avstyrde Johansson till resultatlösa hörnor.

Det oavgjorda resultatet innebär för Brages del att man faktiskt går upp på andraplats i tabellen, men det är först innan övriga topplag hunnit spela i omgång 22.