Nyheter

Chevron
GAIS förstärker med Netinho

GAIS förstärker med Netinho

GAIS har gjort klart med ytterbacken Netinho, senast i IFK Värnamo.
– Vi fick upp ögonen för Netinho under hösten och imponerades av hans bidrag till Värnamos uppryckning, säger tränaren Bosko Orovic.

Netinho kom till svensk elitfotboll i somras då han var en av flertalet värvningar som gjordes av IFK Värnamo. Efter att ha bidragit till IFK:s fina höst-form, även om det slutade med nedflyttning från Superettan, har den 24-årige ytterbacken nu skrivit på för GAIS.

– Vi fick upp ögonen för Netinho under hösten och imponerades av hans bidrag till Värnamos uppryckning med en stabil i defensiv och förmåga att också göra rejält avtryck i offensiven, säger GAIS-tränaren Bosko Orovic om nyförvärvet till klubbens webbsida.

Orovic tror att Netinho, som spelade tolv seriematcher för Värnamo 2018, kommer passa som handen i handsken i GAIS.

– Hans är bollsäker, löpstark och har en inställning gör att han kommer att passa bra in i vår spelfilosofi där ytterbackarna har viktiga roller. Han ansluter truppen i bra fysisk form och kommer att vara redo för match inom någon vecka, säger Bosko Orovic.

Brasilianaren Netinho, vars fullständiga namn är Evaldo Nascimento Lamaur Neto, har skrivit på ett tvåårsavtal med GAIS.

Foto: gais.se