Första segern för Trelleborg

Både Trelleborgs FF och Jönköpings Södra tog sina första trepoängre för säsongen under måndagskvällen.

Jönköpings Södra – Gefle IF: 2–1
Gefle var på kurs mot för tredje raka segern i säsongsinledningen när Adrian Edqvist gav nykomlingen ledningen borta mot Jönköpings Södra i den tionde matchminuten. Men bara tre minuter senare var det kvitterat då Malkolm Moenza skruvade in en frispark i högra krysset för J-Södra. Hemmalaget fullbordade sedan vändningen i mitten av andra halvlek då Taylor Silverholt tryckte in 2–1 via ribbans underkant.

Trelleborgs FF – Örgryte IS: 2–0
TFF tog sin första seger för säsongen när Örgryte gästade Vångavallen. Mouhammed-Ali Dhaini hoppade högst och nickade in 1–0 på hörna efter en halvtimmes spel, och i slutminuterna kunde Filip Bohman springa in med 2–0 i friläge från halva planen.