Falkenberg tvåmålsvände i målrik match

IK Brage tog ledningen redan efter 43 sekunder hemma mot Falkenbergs FF, men trots en utökad hemmaledning till 2-0 kunde gästerna vända och till slut vinna med 4-3.

De som inte var med från start när IK Brage tog emot Falkenbergs FF under lördagskvällen missade ett av matchens sju mål. Det tog nämligen bara 43 sekunder innan Simon Alexandersson kunde stöta in 1-0 för det grönvita hemmalaget efter lågt inspel av Simon Stenberg.

Stenberg låg även bakom Brages 2-0-mål då han slog frisparken som Oscar Lundin nickade i mål i den 40:e minuten, men innan halvleken var över hann Tobias Karlsson reducera till 2-1 efter en hörna för Falkenberg.

Reduceringsmålet lade grunden för en mäktig vändning av gästerna i andra halvlek. Anton Wede dribblade sig in i straffområdet och placerade 2-2 i bortre burgaveln innan Chisom Egbuchulam slog in 3-2 med vänstern efter en hörna.

Erik Pärsson lade in 4-2 i friläge när Brage satsade framåt, men det blev ändå spänning under de sista minuterna efter att ännu ett inlägg av Stenberg styrts i eget mål av en bortaförsvarare.

Närmare än 4kom dock inte Brage, som därmed åkte på sin första förlust för säsongen. Falkenberg hakar å sin sida på Örgryte IS i toppen av tabellen efter dagens trepoängare.