Nyheter

Chevron
Fagerström förlänger med VSK: ”Trivs väldigt bra”

Fagerström förlänger med VSK: ”Trivs väldigt bra”

Anton Fagerström vaktade målet när Västerås SK tog klivet upp i Superettan. Nu har 27-åringen skrivit på en kontraktsförlängning.
– Jag trivs väldigt bra i laget, det är bra tryck kring klubben och jag tror alla förutsättningar finns för framtiden, säger han.

Västerås SK är tillbaka i Superettan i år efter att ha vunnit Division 1 Norra 2018. Nu meddelar klubben att man kommit överens med en av fjolårets startspelare om en förlängning; målvakten Anton Fagerström har skrivit på ett tvåårsavtal.

– Anton är en viktig spelare på många sätt. Han är ambitiös och skapar harmoni och stabilitet i truppen, både på plan och i omklädningsrummet. Han har ett fokus på att bli så bra som möjligt och det uppskattar vi, säger sportchefen Ado Sadzak till vskfotboll.se.

Fagerström, som anslöt från Örebro SK inför förra säsongen, tog över förstaplatsen mellan stolparna direkt och spelade 29 matcher när laget släppte in klart minst antal mål – 26 stycken – av alla i Norrettan.

– Jag trivs väldigt bra i laget, det är bra tryck kring klubben och jag tror alla förutsättningar finns för framtiden. Vi är nykomlingar i Superettan men vi har ett samspelt lag och det ska bli spännande att se hur vi står oss, säger Fagerström.

Foto: bildbyrån

Nyheter