Nyheter

Chevron
Fabio Gama ansluter till J-Södra

Fabio Gama ansluter till J-Södra

Jönköpings Södra värvar brasilianske mittfältaren Fabio Gama, senast i nedflyttade IFK Värnamo.
– Han anpassade sig snabbt till svensk fotboll i höstas och förhoppningsvis kan vi ta det ett steg till med en försäsong tillsammans, säger tränaren Andreas Brännström.

Fabio Gama anslöt till IFK Värnamo i somras och hjälpte med tre mål laget till en heroisk upphämtning i tabellen, som dock slutade med nedflyttning från Superettan efter kvalförlust mot Syrianska FC.

Nu är det Jönköpings Södras tur att förvalta den 26-årige mittfältarens talang då Gama skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

– Vi följde Gama under hösten och är i dag glada över att kunna presentera Gama som vår spelare inför säsongen 2019, säger sportchefen Andreas Jankevics till jonkopingssodra.se.

Tränaren Andreas Brännström, som går in på sin första hela säsong som Södra-tränare efter att ha anslutit i augusti, ser fram emot att jobba med Fabio Gama.

– Fabio är en bollskicklig mittfältare som rör sig över stora ytor. Han anpassade sig snabbt till svensk fotboll i höstas och förhoppningsvis kan vi ta det ett steg till med en försäsong tillsammans, säger Brännström.

Foto: jonkopingssodra.se

Nyheter