Nyheter

Chevron
Erik Lindell tillbaka i Degerfors igen

Erik Lindell tillbaka i Degerfors igen

Erik Lindell var inlånad av Degerfors IF under 2017 och 2018. Nu är han klar för en mer permanent flytt till Stora Valla från IFK Norrköping.
– Jag behöver ingen startsträcka utan jag känner ju klubben både utan och innan, säger Lindell om övergången.

Erik Lindell har redan spelat 52 ligamatcher för Degerfors IF på lån från IFK Norrköping under de två senaste åren. Efter att ha varit med Peking på försäsongen i vinter värvar nu Degerfors den 22-årige högerbreddaren på ett 1+2-årsavtal.

– Det här känns jättebra och det känns som att det blir den bästa lösningen för mig att komma tillbaka, säger Lindell till Degerfors webbsida.

– Jag har haft två jättebra år här, så jag behöver ingen startsträcka utan jag känner ju klubben både utan och innan, perfekt helt enkelt, konstaterar Erik Lindell.

Huvudtränaren Stefan Jacobsson är glad över att kunna välkomna Lindell tillbaka till Stora Valla och Superettan.

– Lindell är en maskin skulle jag vilja säga, han är en optimal spelartyp för wingback med sin fysiska styrka, där han orkar springa i 95 minuter upp och ner mellan hörnflaggorna, säger Jacobsson.

– Vi spetsar truppen ännu mer och vi har i år den mest konkurrenskraftiga trupp vi haft på många år, konstaterar huvudtränaren.

Foto: bildbyrån

Nyheter