Nyheter

Chevron
Eklund förlänger med Falkenberg: ”Glad och stolt”

Eklund förlänger med Falkenberg: ”Glad och stolt”

Hasse Eklund förde i år Falkenbergs FF till uppflyttning till Allsvenskan för andra gången. Nu har tränaren skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med laget vid havet.
– Jag trivs bra i Falkenberg. Jag jobbar i ett bra team som har fått en bra utveckling tillsammans, säger Eklund.

Trots att Falkenbergs FF tappade flera tunga pjäser som lade skorna på hyllan i vintras lyckades Hasse Eklund forma ett lag som nådde uppflyttning från Superettan till Allsvenskan. 

Nu står det klart att FFF och huvudtränaren är överens om en kontraktsförlängning; det blir två år till på Falcon Alkoholfri Arena för Eklund.

– Jag är glad och stolt över att jobba med FFF och alla människor i och runt föreningen och den kontinuitet som finns som en del av strategin i att lyckas som förening, säger Eklund till Falkenbergs webbsida.

Eklund kom till Falkenberg som tränare första gången 2013 och var då med om att säkra avancemang till Allsvenskan. Sedan återkomsten till FFF 2015 har han nu lyckats med bedriften för andra gången.

– Jag trivs bra i Falkenberg. Jag jobbar i ett bra team som har fått en bra utveckling tillsammans. Det känns som om vi har en spelidé som vi vill testa och utveckla en nivå högre upp, säger Eklund.

Falkenbergs sportchef Håkan Nilsson kommenterar förlängningen med huvudtränaren: 

– Vi tror på kontinuitet. Han har varit här i några år nu och fört upp oss till Allsvenskan två gånger. Hans resultat tyder på att han är en duktig tränare, säger Nilsson.

Foto: bildbyrån

Nyheter