Egnells med dubbla mål när Landskrona vann

Adam Egnell satte två snabba mål för Landskrona när Örgryte besegrades. Samtidigt kryssade Östers IF och Västerås SK i Växjö.

Landskrona BoIS – Örgryte IS 3-2
Redan i den andra minuten satte Adam Egnell sitt första mål för kvällen och när han gjorde 2-0 efter 38 minuters spel var det glada miner hos hemmalaget. På tilläggstid i den första halvleken satte Erik Pärsson 3-0 och segern såg säker ut för skåningarna. Men ÖIS gav inte upp och Sargon Abraham reducerade med dryga kvarten kvar. När sedan Ajdin Zeljkovic satte 2-3 från straffpunkten var det nervöst hos hemmalaget. Men man lyckades hålla undan och säkrade tre pinnar.

Östers IF – Västerås SK 1-1
Viktor Granath satte VSK:s ledningsmål efter 20 minuter och det resultatet höll sig halvleken ut. I den andra kom hemmalaget tillbaka och Ahmed Bonnah kvitterade efter 53 minuter. Resultatet stod sig tiden ut och lagen delar på poängen.