Efterlängtad seger för Örebro SK

Örebro SK segrade i bortamötet med Dalkurd FF. Lagets första seger i Superettan sedan slutet av maj.

Dalkurd FF – Örebro SK: 0–2
Örebro SK fick en drömstart i lördagens bortamöte med Dalkurd FF. Redan i matchens feme minut gav Kevin Walker sitt lag ledningen. En ledning som sedan dubblades redan knappa tio minuter senare. Då genom Noel Milleskog. Den tvåmålsledningen höll man sedan, från minut 14, hela vägen in i mål och säkrade därmed tre efterlängtade poäng.

Skövde AIK – IK Brage: 1–1
På Södermalms IP spelade Skövde AIK och IK Brage oavgjort. Gästande IK Brage fick en perfekt start på matchen i och med Niklas Söderbergs tidiga ledningsmål. Men drygt 20 minuter in i den andra halvleken kom repliken från Skövde AIK och Jack Cooper Love. Anfallaren spikade slutresultatet 1–1.

Östersunds FK – Östers IF: 1–1
Hemma på Jämtkraft Arena fick Östersunds FK en fin start i och med att Chovanie Amatkarijo ordnade ledningsmålet redan efter tio minuters spel. En ledning man dessutom hade med sig in i halvtidsvilan. Men Östers IF gav sig inte, och i den 69:e minuten kom 1–1-målet genom Månz Berg. Några fler mål blev det sedan inte den här lördagsaftonen, utan lagen fick dela på poängen.