Nyheter

Chevron
Dubbla nyförvärv till Dalkurd

Dubbla nyförvärv till Dalkurd

Förra årets tabellåtta har plockat in två nya spelare. Henry Offia kommer in från IK Sirius och Arash Motaraghebjafarpour plockas in från samarbetsföreningen Uppsala-Kurd.

Det är lugnt på matchfronten, men Dalkurd laddar för fullt och har tagit in dubbla nyförväv. Henry Offia, 20-årig anfallare, lämnar allsvenska IK Sirius och har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Det känns väldigt bra att komma till Dalkurd. Jag hoppas kunna göra det bra här och jag hoppas kunna utvecklas ännu mer som fotbollsspelare här, säger han till sin nya klubbs hemsida.

Förutom Offia har man gjort klart med den 17-årige yttermittfältaren Arash Motaraghebjafarpour. Motaraghebjafarpour kommer från Dalkurds samarbetsklubb Uppsala-Kurd och har skrivit på ett treårskontrakt.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för A-laget, säger han till klubbens hemsida.

Gazmend Bahtiri, sportchef i Dalkurd, om Motaraghebjafarpour:

– Det är väldigt kul att vi kan lyfta upp ytterligare en talang från de egna leden. Arash har varit med och tränat med oss även förra året och har visat prov på en god utveckling. Vi hoppas att han kan fortsätta ta kliv i sin utveckling nu när han blir en permanent del av vårt A-lag, säger Bahtiri.

FOTO: Bildbyrån

Nyheter