Nyheter

Chevron
Dubbelvärvning av Brage

Dubbelvärvning av Brage

IK Brage presenterar två nyförvärv under onsdagen. Bjarni Mark Antonsson värvas från KA Akureyri medan Seth Hellberg ansluter från Syrianska FC.
– IK Brage är på uppgång och det, tillsammans med att tränaren och sportchefen tydligt visade att de ville ha mig till Borlänge, gjorde valet enkelt för mig, säger mittfältaren Hellberg.

Efter Jonathan Lundbäck och Adrian Engdahl blir Bjarni Mark Antonsson och Seth Hellberg nyförvärv nummer tre och fyra för IK Brage i vinter. Under onsdagen presenterades backen och mittfältaren som nya spelare på Domnarvsvallen.

– Jag har en positiv känsla och är stolt över att ha skrivit på för Brage. Min uppfattning om klubben är att det är stadens lag med en bra organisation, säger Hellberg till ikbrage.se.

23-årige mittfältaren Hellberg kommer från en stark säsong i Syrianska FC där han med nio mål på 29 matcher hjälpte laget till uppflyttning till Superettan via kval från division 1.

– IK Brage är på uppgång och det, tillsammans med att tränaren och sportchefen tydligt visade att de ville ha mig till Borlänge, gjorde valet enkelt för mig att komma hit, säger Seth Hellberg om flytten.

Backen Bjarni Mark Antonsson, som även är bekväm på mittfältet, har erfarenhet från spel i Sverige då han tillhörde Kristianstad FC mellan 2016-2017. Senast kommer 23-åringen från KA Akureyri på hemlandet Island.

– Brage visade ett stort intresse och var verkligen tydliga med att de ville ha mig. Och efter att jag pratade med klubben, tränaren Klebér och även André Kamp som jag spelat med tidigare, så fick jag känslan av att det är en riktigt bra klubb som kan ta nästa steg kommande år, säger Antonsson.

Seth Hellberg har skrivit på ett tvåårsavtal med IK Brage medan Bjarni Mark Antonsson tecknat ett treårskontrakt.

Foto: bildbyrån

Nyheter