Dubbelt oavgjort i tisdagens matcher

Såväl matchen mellan Norrby IF och Jönköpings Södra som den mellan Örgryte IS och BP slutade oavgjort, 1–1.

Norrby IF – Jönköpings Södra: 1–1
Länge såg tisdagens möte mellan Norrby IF och Jönköpings Södra i Superettan ut att sluta mållöst. Med tio minuter kvar att spela skulle dock hemmalagets Anton Wede spräcka målnollan genom att sätta dit 1–0. Ett mål som också såg ut att bli ett vinnande sådant. Men gästande Jönköpings Södra skulle kunde med bara några få minuter kvar att spela sätta dit kvitteringen. 1–1-målet, som blev matchens sista, stod Assad Al Hamlawi för.

Örgryte IS – BP: 1–1
Oavgjort blev det också på Gamla Ullevi där Örgryte IS och BP under tisdagskvällen drabbade samman. Anton Andreasson gav sitt ÖIS ledningen i matchens 54:e minut. BP:s Philip Hellqvist lyckades dock kvittera med knappa 20 minuter kvar att spela, vilket resulterade i att de båda lagen fick var sin poäng.