Dubbelt oavgjort i måndagens matcher

Båda måndagens matcher i Superettan slutade oavgjort. Det bjöds på fyra mål i Göteborg samtidigt som mötet på Stadsparksvallen slutade mållöst.

Örgryte IS – AFC Eskilstuna: 2–2
På Bravida Arena skulle publiken komma att få se hela fyra mål på måndagskvällen när Örgryte IS tog emot AFC Eskilstuna. Det var gästerna som inledde målskyttet då Jesper Modig i den 35:e minuten hittade in med bollen i nät. ÖIS kunde dock replikera snabbt i form av ett kvitteringsmål från Marcus Haglind Sangré bara fyra minuter senare. Även den andra halvleken skulle sluta 1–1 och det var ett liknande händelseförlopp som i den första. AFC Eskilstuna återtog ledningen i minut 60 efter mål av Leo Lif. Men det allra sista ordet fick hemmalagets Isak Dahlqvist med ett kvitteringsmål dryga tio minuter senare.

Jönköpings Södra – Örebro SK: 0–0
För Jönköpings Södras och Örebro SK:s del blev det inget målkalas den här aftonen. Mötet på Stadsparksvallen under måndagskvällen slutade mållöst, 0–0. Därmed blev det även i den här matchen var sin poäng för de inblandade lagen.