Delad pott på Landskrona IP

Mötet mellan Landskrona BoIS och Jönköpings Södra slutade oavgjort, 1–1. Samma resultat blev även utfallet på Behrn Arena där Örebro SK ställdes mot Östers IF.

Landskrona BoIS – Jönköpings Södra: 1–1
Den första halvleken mellan Landskrona BoIS och Jönköpings Södra såg ut att sluta mållöst. Men när bara några få minuter återstod av ordinarie tid kunde Jesper Manns dundra in ledningsmålet för gästerna. Därmed inleddes en kvitteringsjakt hos hemmalaget – och i mitten av den andra halvleken fick man också utdelning. Kofi Fosuhene Asare visade styrka i offensivt straffområde och sköt in 1–1-målet. Några fler mål blev det sedan inte den här kvällen.

Örebro SK – Östers IF: 1–1
På Behrn Arena tog Örebro SK emot Östers IF på fredagskvällen. Där skulle Vladimir Rodic se till att gästerna från Växjö fick en smakstart i form av ett ledningsmål i den 13:e minuten. En ledning man tog med sig både in i paus – och en kort stund in i den andra halvleken. Nämligen till den 61:a minuten, för det var då Noel Milleskog var framme och sköt in kvitteringen för ÖSK. Ett mål som blev matchens sista, och därmed var sin poäng till de båda lagen.