Delad pott på Gavlevallen

Gefle IF kunde i numerärt överläge ta sig tillbaka i hemmamatchen mot Utsiktens BK och säkra en poäng.

Gefle IF – Utsiktens BK: 1–1
På Gavlevallen var det gästande Utsiktens BK som öppnade målskyttet i söndagens möte med Gefle IF. Erik Kembel Westermark satte dit ledningsmålet i den 34:e minuten och den ledningen tog man också med sig in i paus. Men i början av den andra halvleken visades gästernas Wilhelm Nilsson ut – och hemmalaget kunde i det numerära överläget sedan också hitta in med en kvittering. Leo Englund fastställde slutresultatet till 1–1 i den 63:e minuten.

GIF Sundsvall – Östers IF: Uppskjuten
Gästande Östers IF hann få in ett ledningsmål borta mot GIF Sundsvall. Jesper Jonasson Westernark satte bollen i nät i den 17:e minuten – men därefter valde domaren att pausa matchen på grund av snöoväder. Matchen kunde inte komma igång igen – utan kommer preliminärt att återupptas måndag 24 april.