Delad pott mellan Landskrona och Norrby

Både Landskrona BoIS och Norrby IF hade behövt tre poäng för lyfta i de nedre regionerna av tabellen. Dagens möte mellan lagen på Landskrona IP slutade dock 1-1.

Landskrona BoIS leds för tillfället av Fahrudin Karisik och Mats Andersson efter att Agim Sopi valt att ställa sin plats som huvudtränare till förfogande efter en svag resultatrad under sommaren.

När Norrby IF kom på besök under söndagen stod viktiga poäng på spel då BoIS, näst sist i tabellen, bara hade två poäng upp till Borås-laget.

Norrby kopplade ett resultatmässigt grepp om matchen i den första halvleken då unge Abdelrahman Saidi kunde lägga in 1-0 i öppet läge efter ett lågt vänsterinlägg i den 29:e minuten.

Hemmalaget hade sedan mer och mer att säga till om ju längre matchen led. Adi Nalic var ofta den som drog i trådarna, och det var även han som låg bakom kvitteringen.

Sadat Karim hade fått se sin starka nick på hörna i den 63:e minuten räddas, men när han fick ta emot och avsluta efter ett vänsterinlägg av Nalic i den 74:e minuten lyckades anfallaren trycka in bollen från nära håll fram till 1-1.

Landskrona jagade ett segermål, men Norrby höll undan och behåller status quo mellan lagen i Superettan-tabellen.