Delad pott mellan Falkenberg och Sundsvall

Linus Hallenius gav GIF Sundsvall borta mot Falkenbergs FF, men Anton Wede ordnade 1–1 för Falkenbergs FF. 1–1 blev även slutresultatet mellan IFK Värnamo och AFC Eskilstuna.

Falkenbergs FF – GIF Sundsvall: 1–1
Linus Hallenius visade kyla då han sköt in 1–0 för GIF Sundsvall borta mot Falkenberg i friläge strax efter halvtidsvilan. Lika kylig var hemmalagets Anton Wede då han löpte in i straffområdet och rullade in kvitteringen lågt i det högra hörnet. Hallenius fick sedan ett gyllene läge att säkra tre viktiga poäng för Giffarna på stopptid, men den gången kom Viktor Noring i hemmamålet ut snabbt och räddade.

IFK Värnamo – AFC Eskilstuna: 1–1
Två försvarsmisstag bäddade för bägge målen när IFK Värnamo och AFC Eskilstuna kryssade på Finnvedsvallen. André Alsanati lyfte in 1–0 för gästerna i den 53:e minuten efter stt ha vunnit bollen högt upp i planen. Kvitteringsmålet var av en liknande karaktär, men kom först i den 96:e minuten då Abdussalam Magashy snappade upp en lös boll och lade in 1–1 i öppen bur.