Nyheter

Chevron
Degerfors segrade mot Dalkurd

Degerfors segrade mot Dalkurd

Victor Edvardsen och Christos Gravius gjorde målen för Degerfors IF när man vann med 2–1 borta mot Dalkurd FF. Dagen bjöd även på seger för Örgryte IS samt tre oavgjorda matcher.

Dalkurd FF – Degerfors IF: 1–2
Se höjdpunkter från matchen.
Ett metodiskt, djupledsssökande Degerfors-anfall gav till slut ett friläge för nyförvärvet Victor Edvardsen i den 40:e minuten borta mot Dalkurd. Edvardsens chippavslut i mål var i paritet med uppbyggnadsspelet. Edvardsen missade en straff i den andra halvleken, men dessförinnan hade Christos Gravius utökat ledningen med ett frisparksmål. John Stenberg reducerade för Dalkurd men Degerfors höll undan och tog hem tre poäng.

Umeå FC – Östers IF: 0–0
Se höjdpunkter från matchen.
Östers förlustnolla är intakt efter att laget fått med sig 0–0 från Umeå Energi Arena under lördagseftermiddagen. Gästerna har bara släppt in ett mål på de fyra första omgångarna, men har samtidigt även bara gjort tre framåt. För UFC:s del parkerar man i mitten av tabellen med raden 1-2-1. 

Norrby IF – Ljungskile SK: 2–2
Se höjdpunkter från matchen.
Ett sanslöst övertidsdrama utspelade sig på Borås Arena under lördagskvällen. Efter 0–0 i halvtid gav Albin Skoglund gästande Ljungskile ledningen mot Norrby i den 66:e minuten, men i minut 90 klev Abdulrahman Saidi fram med ett kvitteringsmål. Bara minuten senare var LSK i ledning igen tack vare Andreas Murbeck, men i den 93:e minuten kunde Alen Krasnici nicka in 2–2 efter ett vänsterinlägg.

orgryte-afc1

Örgryte IS – AFC Eskilstuna: 2–1
Se höjdpunkter från matchen.
Samuel Nnamani tryckte in 1–0 för AFC Eskilstuna på hörna tidigt i bortamötet med Örgryte, men Ailton utjämnade tio minuter senare. ÖIS och AFC låg inför matchen näst sist och sist i tabellen, men Örgryte lyfter rejält efter att Bubacarr Jobe tvingat fram ett självmål av Eskilstuna, som gjorde att matchen slutade 2–1 till hemmalaget.

IK Brage – Halmstads BK: 0–0
Se höjdpunkter från matchen.
Ett skadedrabbat Brage hade svårt att hänga med gästande Halmstad i första halvlek, och hemmalaget kan tacka Adrian Engdahl i målet för att ställningen var 0–0 i halvtid. IKB spelade upp sig i den andra halvleken och jämnade ut tillställningen, men trots 90 chansrika minuter på Domnarvsvallen slutade matchen 0–0.

Foto: bildbyrån

Nyheter