Degerfors rycker efter ny målfest

Degerfors IF toppar tabellen med åtta poängs marginal efter måndagskvällens 4–1-seger hemma mot Västerås SK.

Degerfors IF – Västerås SK: 4–1
Se höjdpunkter från matchen här.
Målglada Degerfors ökar avståndet ned till andraplacerade Halmstads BK efter en ny trepoängare hemma mot VSK. Gästerna tog förvisso ledningen genom Filip Tronet efter ett vackert anfall, men sedan svarade hemmalaget med fyra raka mål. Victor Edvardsen kvitterade, Axel Lindahl förde upp DIF i ledning och Christos Gravius satte 3–1 innan halvtid. Edvardsen fyllde sedan på med 4–1 i den andra halvleken.

Trelleborgs FF – Norrby IF: 2–2
Norrby gick upp i en 2–0-ledning borta mot Trelleborg efter nickmål av Nicklas Savolainen och ett distinkt avslut signerat Oke Akpoveta. Men TFF reste sig på Vångavallen, hjälpta av en snabb reducering från Haris Brkic. I den andra halvleken kunde sedan Oscar Johansson påpassligt lägga in kvitteringen som innebar 2–2.