Nyheter

Chevron
Degerfors hemmapremiär flyttas till Örebro

Degerfors hemmapremiär flyttas till Örebro

Degerfors IF:s möte med Jönköpings Södra på lördag byter spelplats till Behrn Arena i Örebro då Stora Valla inte är redo för matchbelastning.
– Med enkla ord så har planen inte börjat växa, säger Svenska Fotbollsförbundets representant Stefan Cårebo.

Gräset på Degerfors IF:s hemmaplan Stora Valla är ännu inte redo att ta emot belastningen från 90 minuter Superettan-fotboll. Under onsdagen bestämdes att DIF:s hemmapremiär mot Jönköpings Södra därför flyttas till Behrn Arena i Örebro.

– Med enkla ord så har planen inte börjat växa och det finns ingen tillväxt i rotsystemet så att det innebär att om man skulle spela match på lördag, efter de förutsättningar som finns idag, så äventyrar man resten av vårsäsongen, säger Svenska Fotbollsförbundets representant Stefan Cårebo.

Matchen kommer att spelas kl. 13.30 på lördag. Degerfors har följande meddelande till supportrar som redan köpt biljett:

”Ni som redan köpt biljetter visar upp dem i entrén där och ni som köpt biljetter via transticket och inte kan ta er till Behrn Arena kommer att få information under torsdagen om hur ni kan få era biljettpengar tillbaka.”

Läs mer på Degerfors IF:s webbsida

Foto: bildbyrån

Nyheter