Nyheter

Chevron
De nominerade till Månadens Tränare och Spelare

De nominerade till Månadens Tränare och Spelare

Det har blivit dags att utse Månadens Spelare och Tränare för oktober.

Oscar Pettersson, BP
BP-anfallaren var en bidragande orsak till att laget säkrade seriesegern och avancemanget till Allsvenskan. I oktober gjorde han fyra mål och såg till att laget avslutade månaden med tre raka segrar.

Viktor Granath, Västerås SK
Skytteligaledaren är nominerad på nytt. VSK har vunnit fyra av fem matcher i oktober och ligger på rätt sida kvalplatsstrecket. För Granath har det blivit ytterligare tre mål och han är nu uppe på sammanlagt 23 stycken.

Isak Dahlqvist, Örgryte IS
Med tre mål på sina fyra spelade matcher i oktober är Dahlqvist nominerad till Månadens Spelare. ÖIS har tagit elva poäng på fem matcher.

Rösta på din favorit

mt-se-nominerade_oktober_artikel

Christer Mattiasson, BP
Trots två förluster i inledningen av månaden lyckades Christer Mattiassons BP vända på skutan och säkra seriesegern och avancemanget till Allsvenskan med tre raka segrar.

Kalle Karlsson, Västerås SK
En fin oktobermånad är till ända för VSK som vunnit fyra av fem matcher och tagit sig upp på säker mark. Inför den sista omgången av Superettan har man två poäng till godo på kvalplatsstrecket, men eftersom flera av lagen under möts är kontraktet redan säkrat.

Brynjar Gunnarsson: Örgryte IS
Gunnarssons ÖIS har plockat elva poäng på fem matcher i oktober och jobbat sig upp till rätt sida kvalstrecket. Tolv mål framåt och och bara fyra bakåt har det blivit i oktober.

Rösta på din favorit

Nyheter