Nyheter

Chevron
De lämnar elitfotbollen

De lämnar elitfotbollen

Flera spelare i Superettan lägger skorna på hyllan och avslutar sina elitfotbollskarriärer i vinter.

Foto: bildbyrån

4-eriksson

Tobias Eriksson inledde fotbollskarriären i GIF Sundsvall, och nu avslutar han den på samma ställe. Däremellan hann han med tio säsonger i Kalmar FF.

5-karlsson

Stefan Karlsson startade karriären i Östers IF, och efter utflykter till Jönköpings Södra, Djurgården och Östersunds FK avslutar han nu karriären efter tre nya säsonger med ÖIF.

6-persson

Johan Persson, med smeknamnet ”Sheriffen”, har representerat en rad elitfotbollsklubbar under sin långa mittfältskarriär, men bara Östers IF förärade han med två sejourer.

7-camara

Salif Camara Jönsson avslutade en lång och målrik karriär inom Skånefotbollen med att hjälpa till att skjuta Trelleborgs FF kvar i Superettan.

8-garcia

Mittbacken Carlos Garcia Ambrosiani har hjälpt IK Brage att etablera sig i Superettan igen. Nu lägger han skorna på hyllan som 27-åring för att bland annat satsa på sina studier.

9-ostlind

Robin Östlind skrev på för Halmstads BK inför säsongen, men hann bara med en match med klubben innan han på grund av skador tog beslutet av avsluta spelarkarriären i oktober.

Vi vill även uppmärksamma Jasmin Sudic (Trelleborgs FF), som på grund av skada tvingades avsluta karriären i våras, innan den nya säsongen hann börja.

Nyheter