Nyheter

Chevron
Datum för upptaktsträffen 2022

Datum för upptaktsträffen 2022

Det officiella startskottet för 2022 års säsong är fastställd. Den 17 mars sparkar Superettan igång med sin förberedande träff för klubbar, supportrar och media. Svensk Elitfotboll planerar för ett fysiskt evenemang för första gången på tre år, men följer givetvis utvecklingen i samhället under rådande pandemi.

Superettans Upptaktsträff kommer att äga rum på Clarion Hotel Post i Göteborg på torsdagen den 17 mars

Upptaktsträffen är vår stora årliga uppstart av Superettan. Det är ett tillfälle för media att få komma nära och samla på sig relevant information om klubbarna, lagen, spelarna och mycket annat inför den kommande säsongen.

Superettans Upptaktsträff genomförs dagtid och avslutas runt klockan 16:00 den 17 mars.

Allsvenskans Upptaktsträff är ett kvällsevenemang som inleds med en klubbmässa där media erbjuds att prata med spelare, tränare och personal från klubbarna. På kvällen tar ett scenprogram vid där samtliga klubbars tränare och en spelare från vardera klubb deltar.

 

SE2022

Vid Upptaktsträffaren deltar tränare, spelare och ytterligare representanter från de aktuella klubbarna i Superettan. Utöver det närvarar elitdomare, samarbetspartners och media, samt representanter från Svensk Elitfotboll och Svenska Fotbollförbundet.

Nyheter