Nyheter

Chevron
Dane Ivarsson ny huvudtränare i ÖIS

Dane Ivarsson ny huvudtränare i ÖIS

Örgryte IS har gjort klart med en ny tränarduo från Lindome GIF. Dane Ivarsson blir ny huvudtränare och Johan Mattsson blir assisterande tränare.
– Det känns jättekul. Det är en ära att få vara här, säger Ivarsson.

Under nyårsaftonskvällen meddelade Örgryte IS att klubben gjort klart med en ny tränarduo inför den nya säsongen. Nye huvudtränaren Dane Ivarsson och assisterande tränaren Johan Mattsson kommer båda senast från Lindome GIF, där man varit med om att ta laget från division 2 till toppen av Ettan Södra. Både Ivarsson och Mattsson har skrivit på treårskontrakt med ÖIS.

– Det känns jättekul. Det är en ära att få vara här, det känns kul att få vara med och sätta ÖIS Fotbolls framtid och bygga något ordentligt över tid och det känns väldigt bra att jag får göra det tillsammans med Johan och övriga ledarstaben. Jag ser oerhört mycket fram emot sätta igång att jobba, säger Ivarsson.

– Vårt fokus i den här processen har varit att hitta ledare som kan utveckla både individen och vårt lag. Dane passar perfekt in i sättet vi vill bygga vårt lag på och både han och Johan har visat med sitt jobb i Lindome att de kan utveckla spelare på ett fantastiskt sätt med små resurser, kommenterar sportchefen Igor Krulj.

Läs mer på Örgryte IS webbsida.

Foto: bildbyrån

Nyheter