Brage vände mot J-Södra

För andra matchen i rad vände IK Brage tvåmålsunderläge till 3–2-ledning, och den här gången stod sig resultatet till slutsignalen.

I den förra omgången stod IK Brage för en mäktig vändning då man hämtade upp 2–0-underläge till 3–2-ledning borta mot GIF Sundsvall, men där hemmalaget kvitterade på straffspark i slutminuterna. Under söndagen upprapade sig händelserna, delvis, när Jönköpings Södra gästade Borlänge Energi Arena DOmnarvsvallen.

J-Södra tog nämlingen ledningen genom Marcus Degerlund, och när Edin Hamidovic sköt in 2–0 efter en snabb omställning hade gästerna en klar ledning i halvtid.

Efter paus fortsatte dock Brage att skapa chanser, och nu satt även bollarna i mål. 2–1 nickades in av Leonard Pllana efter pigge Joakim Perssons inlägg. 2–2 kom även det på nick då Alexander Zetterström skallade in kvitteringen via en bortaförsvarare. 3–2 skarvades sedan in av Anton Lundin i den 87:e minuten efter ett lågt vänsterinlägg – och den här gången kunde Brage hålla undan och ta tre tunga poäng på den nedre halvan av tabellen.